De hoge prijs van goedkoop leiderschap…

5 feb 2017 | 0 comments

Goedkoop leiderschap …..

Donald Trump….Zijn leiderschap baart me zorgen; het is goedkoop leiderschap! Hij gaat nl niet voor de zaak, hij voorziet in de persoonlijke behoefte de leegheid in zichzelf te vullen. En daar misbruikt hij mensen voor. Hij heeft die mensen nodig om zelf in zijn verhaal te geloven, want zijn eigen innerlijk gelooft het nl niet.

Misbruik van echte bezorgdheid

Mensen die zich zorgen maken over echte dingen; ontwikkelingen in de wereld, in hun buurt en zelfs in hun straat. Ontwikkelingen als terrorisme, individualisme, integratie, werkloosheid, vergrijzing, zorg….en vele anderen. De frustraties, het verdriet en de boosheid van deze mensen misbruikt hij om hen tot volgers/kiezers te maken.

Hoge prijs…zonder kwaliteit

Grote woorden, kleine daden gaan hand in hand met Trump. Leiderschap op grond van angst en frustratie is niet de moeite van het ontvangen waard. Het maakt je eigen angsten groter, maakt van ongewenst gedrag de norm en zet verbinding buiten spel. Verbinding met jezelf brengt respect, verbinding en positiviteit met anderen. Ik dank Trump, hoe triest ook, voor het inzicht in wat mij NIET drijft.

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Imovera

Coaching & Management
Jouw partner in ontwikkeling

Neem contact op

Petra van der Zee
06 51 256 258
info@imovera.nl

Gegevens

Imovera
Jongedyk 10
8771 KJ Nijland

 

Pin It on Pinterest

Share This