Coaching

Neem de regie in handen

Ervaringsgericht & oplossingsgericht

Coaching doen we bij Imovera vanuit de insteek dat ontwikkeling plaats vindt wanneer de coachee zelf de regie heeft over deze ontwikkeling. In onze coaching werken we vanuit de principes: ervaringsgericht en oplossingsgericht. We werken met metaforen en transfers om het effect van bestaand en nieuw handelen zichtbaar te maken. Daarbij kunnen we gebruik maken van paarden. Paarden zijn meesters in het reflecteren en reageren op gedrag en paarden zijn expert in het lezen van lichaamstaal (ze kijken door onze maskers heen). Onze ervaring is dat de inzet van paarden ontwikkeling snel tot de kern brengt! Voor meer informatie hierover kun je een kijkje nemen op de website van de dochteractiviteit van Imovera: www.paardalscoach.com

Leiderschapscoaching - Imovera

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching is erop gericht jou te coachen bij het managen van je werk. Je organisatie, je team, je klanten en jouw leiderschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij het behalen van resultaat. En al deze aspecten veranderen continu. Zichtbaar en onzichtbaar, bewust en onbewust. Het is daarom nodig dat jij in topconditie bent qua vaardigheden en competenties. Imovera heeft veel ervaring in het coachen van leidinggevenden, zowel startende als ervaren. Voor ieder traject maken we een plan op maat!

 

Persoonlijke coaching

Een medewerker kan op enig moment in zijn/haar loopbaan met vragen komen te zitten die invloed hebben op het functioneren. En daarbij kan het helpen de medewerker naar zijn/haar eigen situatie te laten kijken en overwegingen te laten maken die dit functioneren weer op het gewenste niveau brengen. Bij Imovera starten we de coaching met een intake met de medewerker. Om de effectiviteit van de coaching ook op het werk terug te vinden, nodigen we jou als leidinggevende ook uit een bijdrage te leveren in het traject. Want immers, na de coaching is de medewerker een stapje verder, maar dit zal pas uitgenut kunnen worden als de medewerker en leidinggevende dit samen herkennen!

Imovera

Coaching & Management
Jouw partner in ontwikkeling

Neem contact op

Petra van der Zee
06 51 256 258
info@imovera.nl

Gegevens

Imovera
Jongedyk 10
8771 KJ Nijland

 

Pin It on Pinterest

Share This