Navigatie

30 jan 2017 | 0 comments

“Sla hier links af, keer om en sla rechts af…”

de woorden van de vriendelijke dame op ons navigatiesysteem als we niet doen wat ze zegt….een treffende metafoor voor hoe we gewend zijn om volgens vaststaande patronen te handelen…. Ons brein werkt eigenlijk net zo! Gaandeweg ons werkzame leven hebben we bepaalde patronen ontwikkeld welke ons bepaalde resultaten hebben opgeleverd.

Belemmerend patroon

Op enig moment is zo’n patroon mogelijk zo geautomatiseerd geraakt dat je je niet meer afvraagt of het nog een bijdrage levert om tot het gewenste resultaat te komen. Ik noem dat een snelweg waar je iedere dag overheen rijdt. Je weet hoe de weg loopt, waar de lastige kruisingen zijn, waar de afslagen zitten, noem maar op. En dan op een dag, schrik je “wakker”….ben ik hier al?

Persoonlijk leiderschap

Zo gaat het ook met de ontwikkeling van je leiderschap. Herken je je patronen? Vraag je je af of je nog op “de goede weg” zit? Zit je in een gebeurtenis of context die je meer vragen dan antwoorden oplevert? Wil je ervaring op doen om inzichten te krijgen voor het vervolgen van je route? Wij gaan graag met je in gesprek! Meld je aan via info@imovera.nl voor een vrijblijvende en kostenloze intake en geef je persoonlijk leiderschap nieuwe input!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Imovera

Coaching & Management
Jouw partner in ontwikkeling

Neem contact op

Petra van der Zee
06 51 256 258
info@imovera.nl

Gegevens

Imovera
Jongedyk 10
8771 KJ Nijland

 

Pin It on Pinterest

Share This