Samenwerking met Groeiteam

10 apr 2017 | 0 comments

Tijd voor Groei!

Onderstaande tekst heeft Groeiteam vandaag gepost via de social media. Wat ben ik blij met deze samenwerking!

“Met trots presenteren we één van onze partners: Petra Van der Zee! Sinds kort werkt zij weer samen met Groeiteam. In de tijd van ‘Mennen voor mensen’ hadden we al een samenwerking, maar na een drukke periode verloren we elkaar uit het oog, heeft ieder z’n eigen pad bewandeld en focuste Petra zich op het geven van individuele trainingen met Paard als Coach.

Vlak voordat GroeiTeam naar Steenwijk verhuisde kwamen Petra en Henk weer met elkaar in contact. Tijdens een kopje koffie beseften de twee dat hun activiteiten in het verlengde van elkaars dienstverlening liggen en dit zagen we beide als grote kans! GroeiTeam wil actiever paardencoaching aanbieden en Petra wilde weer graag met groepen werken, waardoor we onze samenwerking weer hebben opgepakt. Petra focust zich op het helpen van teams op het gebied van leiderschap. Dit doet ze door middel van paardencoaching en organisatie ontwikkeling. Ben je benieuwd naar haar trainingen? Neem contact met ons op zodat we het over de mogelijkheden kunnen hebben.”

Voor vragen kun je contact opnemen met Paard als Coach – Petra van der Zee – 0651256258/info@paardalscoach.com of met www.groeiteam.com

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Imovera

Coaching & Management
Jouw partner in ontwikkeling

Neem contact op

Petra van der Zee
06 51 256 258
info@imovera.nl

Gegevens

Imovera
Jongedyk 10
8771 KJ Nijland

 

Pin It on Pinterest

Share This